Dinero: Opsætningsguide

Se her, hvordan du opsætter din Dinero-integration med Pairy. Du skal oprette en API-nøgle som skal forbinde systemerne.

Leder du efter hvordan du kommer godt i gang med Dinero efter opsætning? Så læs eventuelt mere her:

1 – Overførsel af ordrer
2 – Automatisk registrering af betaling
3 – Håndtering af betalingsgebyrer (Quickpay, Bambora, Stripe, Klarna, Viabill etc)

Opsætning af forbindelse til Dinero

For at opsætte forbindelsen til din Dinero kræves kun ganske lidt. I opsætningen trykker du blot på knappen. Herefter åbnes en pop-up, hvor du bedes logge ind i din Dinero, hvis ikke du allerede er det. Herefter bekræftes adgang til nødvendige data for Pairy.