Hosted Shop: Opsætningsguide (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Se her, hvordan du opsætter din ScanNet-integration med Pairy.

Sådan aktiverer du API-adgang i Hosted Shop (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Begynd med at logge ind på dit administrator-panel via https://admin.hostedshop.dk

Klik på Indstillinger i hovedmenuen til venstre.

Vælg “API: SOAP

Sørg for at feltet API adgang er markeret.

Afslut ved at trykke på Gem

Sådan opretter du API-bruger i Hosted Shop (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Gå tilbage til Indstillinger i hovedmenuen til venstre

Vælg “Medarbejdere“. Se eventuelt pkt. 5 på skærmbilledet ovenfor

Tryk på “Opret medarbejder

Udfyld informationer under ‘Personlig information’.

Vær opmærksom på at der anvendes en “opdigtet” e-mail, da den skal være unik. Denne kan bestå af pairy@dit-domæne.dk

Fornavn: Pairy
Efternavn: ApS
Brugernavn (E-mail): pairy@dit-domæne.dk
NB! Udskift “dit-domæne.dk” med jeres eget webshop domæne
Adgangskode: Lav selv en tilfældig adgangskode. Husk den, da denne skal bruges i flowet for opsætning i Pairy
Sprog: Dansk

Markér i feltet “API (Har adgang til SOAP API)”

Afslut ved at trykke på “Gem

Opret forbindelse mellem Pairy og Hosted Shop (Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind)

Indtast brugernavn fra step 7 -> E-mail (“pairy@dit-domæne.dk”)

Indtast adgangskode fra step 7 -> Adgangskode

Hjælp
Resultater
Kontakt os

Vedhæft fil

Tak for din henvendelse.
    Beskeden er nu sendt.
    Vi vil vende tilbage hurtigst muligt