Kan jeg have flere lagerlokationer?

Det korte svar: Ja det kan du.

Ja, det kan du.

Med Pairys lagerstyring bliver det let at holde styr på flere lagerlokationer på én gang. Har du eksempelvis flere webshops/butikker der hver har deres eget lager af et produkt kan Pairy indstilles til at tage højde for det. Når varen sælges i webshop A vil det således være lagerlokation A i Pairy der nedskrives. Det samme gør sig gældende når du indtaster varer på lagerlokation B, så vil det kun være webshop B der får det nye lagertal.

Du kan selvfølgelig også vælge, at have ét samlet lager til alle webshops.