Smartweb / Scannet / dandomain / Wannafind: Korrekt momsudregning

Hvis du har SmartWeb, Wannafind eller Scannet kan du risikere, at din shop udregner momsen forkert og dit regnskabsprogram derfor afviser ordren. Se her, hvordan problemet løses.

I Pairy vil du få fejlmeddelelsen “Fejl i bogføring”.

Heldigvis kan du hurtigt og nemt indstille shoppen så momsen udregnes korrekt. Problemet er, at shoppen som standard udregner momsen med en usynlig decimal, som gør beregningen forkert. For at løse problemet skal du navigere til Indstillinger (Webshop) -> Valuta i dit kontrolpanel hos din shopudbyder. Her skal du indstille afrundingen til “Almindelig til 2. decimal” som vist på følgende billede:

Hjælp
Resultater
Kontakt os

Dit navn (valgfrit)

Din E-mail

Din besked

Vedhæft fil

Tak for din henvendelse.
    Beskeden er nu sendt.
    Vi vil vende tilbage hurtigst muligt