Kan jeg ha flere lagerlokasjoner?

Selvfølgelig!

Med Pairys lagerstyring blir det enkelt å holde styr på flere lagerlokasjoner på én gang. Har du eksempelvis flere nettbutikker/butikker som hver har sitt eget lager av et produkt, kan Pairy stilles inn for å ta høyde for dette. Når varen selges i nettbutikk A, vil det herav være lagerlokasjon A i Pairy som nedskrives. Det samme gjør seg gjeldende når du taster inn varer på lagerlokasjon B, her vil det kun værre nettbutikk B som får det nye lagertallet.

Du kan selvfølgelig også velge å ha ét samlet lager til alle nettbutikkene.

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

Vedhæft fil

Takk for din henvendelse.
    Meldingen er nå sendt.
    Vi hjelper deg så snart som mulig