Kan jeg ha flere nettbutikker på én Pairy-konto?

Ja, det er mulig å ha flere butikker tilknyttet den samme Pairy-kontoen. Du vil i oversikten kunne velge å se statistikk og data fra alle butikker – eller filtrere på de enkelte butikkene.Abonnementer er knyttet til nettbutikken. Hvis du derfor har 3 nettbutikker koblet til kontoen din, vil du ha 3 abonnementer. Hvis du har 5 nettbutikker koblet til kontoen din, vil du ha 5 abonnementer.

Prisen for abonnementene følger våre normale priser (https://pairy.no/priser) basert på antall ordre i de enkelte nettbutikkene.

Eksempler:

1. Hvis du har 3 nettbutikker med under 250 ordre, betaler du 3 x minste pakke.
  2. Hvis du har 3 nettbutikker, hvor 1 har 400 ordre, mens de to andre har under 250 ordre, betaler du 1 x mellomstor pakke og 2 x minste pakke.
  3. Hvis du har 3 nettbutikker, hvor 1 har 800 ordre, 1 har 400 ordre og 1 har under 250 ordre, betaler du 1 x stor pakke, 1 x mellomstor pakke og 1 x minste pakke.

Skriv gjerne til oss på support@pairy.no hvis du har spørsmål om dette.

NB! Vær oppmerksom på at oppsett av flere nettbutikker på samme konto ikke er mulig på egenhånd. Pairy-supporten vil derfor gjerne hjelpe deg med dette.
For å koble til en butikk ytterligere, vennligst oppgi nødvendige opplysninger. Det er typisk en URL og en API-nøkkel. Vennligst følg guiden for systemet bak nettbutikken din.

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

Vedhæft fil

Takk for din henvendelse.
    Meldingen er nå sendt.
    Vi hjelper deg så snart som mulig