Dinero: Hvordan kan jeg fjerne vare nr. (SKU) fra fakturaer i Dinero?

Hvis du ønsker at fjerne vare nr. på dine fakturerer i Dinero kan det gøres ret så nemt.

Som udgangspunkt står SKU på dine linjer op til 2 gange, 1 gang under linjens tekst, og 1 gang til venstre fra linjen, der er mulighed for at fjerne begge, eller lade en af de 2 være. Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan det er som standard.

Ønsker du bare at fjerne vare nr. der er til venstre fra linje teksten skal du åbne Dinero, derefter tryk på tandhjulet i højre hjørne og vælg “Fakturaindstillinger”.

Nu skal du tjekke boksen af med titlen “Skjul produktnummer på fakturalinjer”, se følgende billede:

Indstillingen vil virke fremadrettet.

Ønsker du kun at fjerne teksten “Vare nr: xxxx” skal du kontakte vores support, enten på vores mail support@pairy.dk eller skrive til vores chat.

Skal begge fjernes skal du både gøre som vist ovenfor samt kontakte vores support.

Hjælp
Resultater
Kontakt os

Vedhæft fil

Tak for din henvendelse.
    Beskeden er nu sendt.
    Vi vil vende tilbage hurtigst muligt