Tripletex: Oppsett av betalingstyper

Pairy kan automatisk registrere betalinger på overførte fakturaer. Det krever at betalingstyper er satt opp i din Tripletex.

Vær oppmerksom på at guiden nedenfor bare er veiledende. Kontakt gjerne regnskapsføreren din eller Tripletex for å være sikker på at innstillingene under også er riktige for deg. Pairy er ikke ansvarlig for eventuell feil utfylling av feltene.

Dersom Pairy automatisk må registrerer betaling på faktura, må betalingstyper først settes opp i Tripletex. Pairy bruker betalingstyper knyttet til spesifikke kontoer for registrering av betalingen.

Det første du må gjøre er å opprette forskjellige kontoer for de enkelte betalingstypene i Tripletex. Dette gjør du ved å logge inn i Tripletex og gå til:

Regnskap -> Innstillinger -> Mer -> Betalingstyper

Klikk på «Innbetaling» og trykk på «Ny rad». Deretter fyller du ut feltene som følger:

Beskrivelse: Navnet på betalingsløsningen (for eksempel Stripe, Klarna, Paypal etc.)

Regnskapskonto: Trykk på «Ny konto»* (hvis den ikke allerede finnes) og velg denne når den er opprettet.

«Vis på ordre» og «Vis i fakturaoversikt» skal være krysset av.

Import ID: fylles ut med en enkel kode for betalingstypen, for eksempel Paypal

Trykk på «Lagre», og du har nå opprettet betalingstypen. Når du har opprettet de forskjellige betalingstypene, skriver du til support@pairy.no og sender inn navnet på de forskjellige betalingstypene, slik at vi kan sørge for at ordrene legges riktig inn i Tripletex på de riktige kontoene.

* «Ny konto»

Nummer: Spør regnskapsføreren din om hvilket nummer som passer i kontoplanen din. Vi har tidligere sett kunder bruke 192x

Navn: Navnet på betalingsløsningen, for eksempel Paypal

SAF-T-kode: 19-Kontanter, bankinnskudd og lignende.

Type: Balanse eiendeler

MVA-kode:

Valuta: Valutaen som betalingsløsningen bruker.

«Vis i «Registrer leverandørfaktura»» krysses av (standard)

Hjelp
Resultater
Kontakt oss

Vedhæft fil

Takk for din henvendelse.
    Meldingen er nå sendt.
    Vi hjelper deg så snart som mulig